Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng de 6 eerste ingrediënten tot een homogeen deeg. Geef het deeg een vierkante vorm en plaats onder plastiek.
Tip: meng kort zodat het deeg niet te elastisch wordt. Bereid het deeg 1 dag op voorhand voor.
2. Banketbakkersroom
Meng beide ingrediënten gedurende 5 min. Laat 5 min. rusten en nogmaals gedurende 1 min. mengen.
3. Amandelcrème met chocoladestukjes
Meng de Tegral Amanda, de Mimetic Incorporation en de zachte boter. Meng vervolgens de eieren en het water en voeg deze geleidelijk toe aan de voorgaande massa. Meng gedurende 2 min. op lage snelheid en 2 min. op gemiddelde snelheid. Voeg de banketbakkersroom (2) toe en vervolgens de Grains - K10 Noir Selection.
Opbouw
Verwerking
6 toeren van 3 geven met telkens 2 uur rusttijd tussen elke toer. Uitrollen op 3 mm dikte voor de deksels en 2,7 mm dikte voor de bodems.
Opmaak
De gewenste vorm aan de hand van een ring bepalen. De vorm uitsnijden met een breekmes.
Bodems: aan de binnenkant van de ring snijden.
Deksels: aan de buitenkant van de ring snijden.
Decoratie voor het bakken
De bodems op een bakplaat plaatsen en het deeg in het midden prikken. Hierop vervolgens de amandelcrème (3) spuiten en het deksel erop plaatsen. Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr en de decoratie aanbrengen met een mes. 2 uur laten rusten in de frigo.
Oventemperatuur
Inovenen op 210°C en onmiddellijk laten zakken naar 190°C.
Baktijd
De eerste 10 min. met gesloten dampsleutel en vervolgens 35-40 min. met open dampsleutel. Met bloemsuiker bestrooien en nogmaals ± 4 min. in de oven plaatsen aan 230°C tot karamelisatie.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.