Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Gingerbread huisje

Ingrediënten

Werkwijze

1. Deeg
Meng alle ingrediënten op gemiddelde snelheid met de vlinder tot een deeg bekomen wordt. Laat het deeg een nacht rusten voor verdere verwerking.

2. Dorure
Meng beide ingrediënten samen en breng aan met een borstel.

3. Glace royal decor
Meng alle ingrediënten op gemiddelde snelheid met de klopper tot een gladde massa.

Compositie

  1. Deeg
  2. Dorure
  3. Glace royal decor

Opbouw

Rol het deeg (1) uit op 3 mm en neem de vormen over met een scherp mes. Plaats deze op een bakplaat met bakpapier of een siliconen mat om uitdrijven te minimaliseren. Strijk vervolgens in met dorure (2) en bak af op 170-180°C gedurende 10-15 min. met gesloten dampsleutel. Na het afbakken en afkoelen, de onderdelen in elkaar zetten met behulp van de glace royal decor (3). Je kan de glace royal decor iets meer opkloppen om de opbouw te vergemakkelijken. Laat deze goed opstijven om zo later te kunnen decoreren naar wens.

Ontdek

Gelijkaardige recepten