Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Gebruik voor het paneren panko paneermeel, natuur of gekruid (gearomatiseerd paneermeel Evlier)
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
8 min. in 1ste versnelling en 2 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
24°C
Massarijs
5 min
Afwegen
1600 g, 40 stuks van 40 g.
Bolrijs
10 min. Uitrollen op 80-35 cm (2 mm dikte).
Opmaak
Het deeg beleggen met mozzarella en guanciale en bestrooien met zwarte olijvenpoeder. Het deeg oprollen (zoals een ronde suisse) en snijden op 2 cm breedte. Vervolgens op een plaat met bakpapier plaatsen.
Eindrijs
60-65 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Invriezen. Bevroren in bloem rollen en vervolgens in vol ei dompelen en in het paneermeel rollen.
Oventemperatuur
240°C
Baktijd
7 min.
Ontdek
Gelijkaardige recepten
Selecteer verpakking
Toegevoegd aan winkelwagen
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
Welkom bij Puratos
Onze website maakt gebruik van cookies
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.