Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng alle ingrediënten kort tot een homogeen deeg en wrijf door een grove zeef. Laat de crumble harden in de koeling. Fonceer de vormen met de crumble en vul deze met bakparels verpakt in plasticfolie. Bak af op 180°C gedurende 10 min. met open dampsleutel. Verwijder de bakparels en bak nog even verder tot een goudgele kleur. Snij de crumble los, ontvorm en laat afkoelen.
2. Jasmijncrème
Breng het water naar het kookpunt en laat de jasmijnthee 4-5 min. infuseren. Verwijder de thee door middel van een zift, voeg de Starfruit Citron toe en laat afkoelen. Voeg de Cremyvit toe en meng met een klopper gedurende 3 min. op hoge snelheid. Laat de crème 10 min. rusten en klop vervolgens mooi glad.
3. Vers fruit
Snij het fruit in stukken en werk de 3 gebakjes als volgt af:
Meng de aardbeien met de mango en de Harmony Sublimo Neutre.
Meng de aardbeien met de rabarber en breng de Harmony Sublimo Neutre aan met de borstel.
Vul de crumblebodems (1) met de jasmijncrème (2) en werk af met een mengeling vers fruit (3).
Welkom bij Puratos
Onze website maakt gebruik van cookies
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.