Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
3 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling. De Soft’R Cashmere Acti-Plus en de Mimetic Incorporation toevoegen en opnieuw 3 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Afwegen
1000 g
Massarijs
10 min.
Opmaak
Rol het deeg uit op een dikte van 2,6-2,8 mm, dek af met plastiek en leg 60 min. in de diepvries aan -18°C. Steek vormen uit met een bloemsteker van 8,5 cm diameter. Fonceer ingevette vormpjes met een diameter van 4 cm onderaan, 8 cm bovenaan en 3 cm hoogte.
Eindrijs
± 70 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr en er de banketbakkersroom (2) inspuiten.
Oventemperatuur
250°C
Baktijd
± 6-7 min.
Afwerking
Bestrooien met bloemsuiker. Fruitvulling naar keuze (3 - 4 - 5) opwarmen en in het vormpje spuiten.
2. Banketbakkersroom
Meng het water en de Cremyvit met de klopper gedurende 3 min. op hoge snelheid. Laat de crème 10 min. rusten en klop vervolgens mooi glad.
3. Frambozenconfituur
Alles langzaam aan de kook brengen en in een pot gieten.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.