Desembrood bakken combineert traditie, wetenschap en creativiteit. Onze masterclass dompelt je onder in de unieke kenmerken van zuurdesem en het perfectioneren van technieken.
We zijn verheugd om meesterbakkers Yohan Ferrant, David Bédu en Karl De Smedt, allen gerenommeerde zuurdesemexperten, te verwelkomen om deze lessen lokaal te leiden. Leer rechtstreeks van één van de voornaamste autoriteiten op dit gebied.
Verken de geschiedenis en culturele betekenis van desem, begrijp de wetenschap van fermentatie, en ontwikkel vaardigheden om uitzonderlijk brood te maken. Of je nu een beginner of een ervaren bakker bent, deze cursus zal je kennis van bakkerij naar een hoger niveau tillen.
Yohan Ferrant is een wereldberoemde meesterbakker en de directeur van de Barcelona Baking School. Met een uitgebreide ervaring door heel Europa zal Yohan je leren hoe hij zijn uitzonderlijke zuurdesembroden maakt en innovatieve baktechnieken delen tijdens de masterclass. Yohan's passie voor kwaliteitsingrediënten en traditionele methoden, gecombineerd met zijn innovatieve aanpak, maakt zijn masterclasses uniek.
Remy Daniel Jean Corbet is een zeer gekende meesterbakker en patissier. Hij werkt momenteel als coach voor het Noorse nationale bakkerijteam en is ook product manager bij Mesterbakeren AS in Oslo. Remy is gepassioneerd door het experimenteren met nieuwe ingrediënten en het stimuleren van de creativiteit. In zijn masterclass deelt hij zijn expertise en passie voor desem om zo anderen te helpen hun kennis over desem te vergroten
In deze masterclass zullen volgende onderwerpen aan bod komen: