Meng de eerste 3 ingrediënten op lage snelheid tot een homogeen deeg. Rol uit op 3 mm dikte en bak deze plakken af op 180180°C gedurende ±14 min. Na bakken, laten afkoelen en in de cutter vermalen tot fijn poeder. Voeg hier 10% gesmolten boter aan toe en meng goed onder elkaar.
De Deli Cheesecake is klaar voor gebruik. Meng de Smoobees Lemon en Smoobees Strawberry kort onder de Deli Cheesecake
Klaar voor gebruik.
Voeg de zanddeegbodem (1) toe in de vorm tot maximaal 1 cm hoog en druk aan. Vul de rest van de vorm op met de cheesecake (2) en strijk mooi glad met de rand van je vorm (let op wanneer je een siliconen mat gebruikt dat je niet te hard aandrukt. Bak af op 150 150°C gedurende 50 min. Na afbakken, de cheesecake invriezen zodat deze makkelijk te ontvormen is. eens ontvormt kan je deze afwerken met glassage (3).