Kneedtijd (spiraal) | 4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling. De Soft ’R Cashmere Acti-Plus en Mimetic Incorporation (of boter) toevoegen en opnieuw 4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling kneden. |
---|---|
Deegtemperatuur | 26°C |
Afwegen | 1350 g voor 30 stuks. |
Bolrijs | 5-10 min. |
Opmaak | Verdelen en opbollen. 5 min laten rusten onder plastiek. Het slot naar boven plaatsen, een halve Selection Lait Gourmand Bar Cacao-Trace induwen en dichtplooien zoals een envelop. Met het slot naar beneden op een bakplaat leggen. |
Eindrijs | 90-100 min.; 28°C; 80% R.V. |
Decoratie voor het bakken | 2 maal doreren met Sunset Glaze Xtlr. |
Oventemperatuur | 250°C |
Baktijd | 7 min. Sleutel openen gedurende de eerste 3 min. van de baktijd om de rimpeling van de sandwich tegen te gaan. |