Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Gourmand sandwich

Ingrediënten

Werkwijze

Kneedtijd (spiraal) 4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling. De Soft ’R Cashmere Acti-Plus en Mimetic Incorporation (of boter) toevoegen en opnieuw 4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C
Afwegen 1350 g voor 30 stuks.
Bolrijs 5-10 min.
Opmaak Verdelen en opbollen. 5 min laten rusten onder plastiek. Het slot naar boven plaatsen, een halve Selection Lait Gourmand Bar Cacao-Trace induwen en dichtplooien zoals een envelop. Met het slot naar beneden op een bakplaat leggen.
Eindrijs 90-100 min.; 28°C; 80% R.V. 
Decoratie voor het bakken 2 maal doreren met Sunset Glaze Xtlr
Oventemperatuur 250°C
Baktijd 7 min. Sleutel openen gedurende de eerste 3 min. van de baktijd om de rimpeling van de sandwich tegen te gaan.