Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling. De Soft ’R Cashmere Acti-Plus en Mimetic Incorporation (of boter) toevoegen en opnieuw 4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling kneden.
Deegtemperatuur
26°C
Afwegen
1350 g voor 30 stuks.
Bolrijs
5-10 min.
Opmaak
Verdelen en opbollen. 5 min laten rusten onder plastiek. Het slot naar boven plaatsen, een halve Selection Lait Gourmand Bar Cacao-Trace induwen en dichtplooien zoals een envelop. Met het slot naar beneden op een bakplaat leggen.
Eindrijs
90-100 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
2 maal doreren met Sunset Glaze Xtlr.
Oventemperatuur
250°C
Baktijd
7 min. Sleutel openen gedurende de eerste 3 min. van de baktijd om de rimpeling van de sandwich tegen te gaan.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.