Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng alle droge grondstoffen met elkaar. Voeg nadien de gecremeerde Mimetic Incorporation toe en meng tot een homogene massa.
Werkwijze deeg
Kneedtijd (spiraal)
6 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
5 min.
Afwegen
Weeg stukken van 925 gram af.
Handeling na afwegen
Dek af met plastiek en laat rusten op kamertemperatuur.
Bolrijs
5 min.
Opmaak
Rol uit tot 4 mm (op rolmachine) en 40 op 25 cm. Plaats op een volle bakplaat, dek af met plastiek en plaats ze 10 min. in de diepvries. Verdeel 400 g kaneelvulling (2) over 925 g deeg. Vouw in 3 en rol uit met een deegroller tot 4 mm dikte. Snij repen van 1 cm breed. Neem voor één broodje 2 repen (80 g) en maak bolletjes. Hou de onderkant van de repen in de linkerhand en draai in cirkels met de andere helft van de repen rond de onderkant. Leg ze op een ingevette volle bakplaat.
Eindrijs
1 uur; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr en decoreer met P3 suiker.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.