Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Soft sweet pizza Chocolat Intense

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Briochedeeg
  2. Cacaomacaronade
  3. Chocolade Gourmand
  4. Hazelnootpasta
  5. Hazelnootcrunch Chocolat

WERKWIJZE

1. Briochedeeg

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Verdeel de cacaomacaronade (2) over de gekoelde deegstukjes (1) en spuit hierop een lijn hazelnootpasta (4).
  • Bestrooi met chocolade gourmand (3) en bestrooi royaal met de hazelnootcrunch chocolat (5).
  • Plaats in de diepvries om later af te bakken of laat in de ruimte narijzen gedurende ongeveer 30 min.

Bakken

  • Bak 10 min. af in een vloeroven op 230°C. Hou de dampsleutel gesloten.