Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
21-22°C
Massarijs
/
Afwegen
1800 g voor 30 stuks.
Bolrijs
5-10 min.
Opmaak
Verdelen, opbollen en op deegkleedjes plaatsen. Na 10 min. kappen, omdraaien op een diepvriesplaat en in de diepvries plaatsen. Eens de producten bevroren zijn, ze in plastiek inpakken.
Bewaren
-18°C in plastiek.
Eindrijs
De producten uit de diepvries halen en omgekeerd op deegkleedjes in de frigo plaatsen. Vervolgens ze nog een kwartier in de bakkerij laten rusten onder plastiek. Nadien: 45-60 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
De pistolets terug omdraaien en inovenen.
Oventemperatuur
230°C
Baktijd
18-20 min. De laatste 5 min. van de baktijd, de sleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.