Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Op 250°C inovenen en laten zakken naar 205°C. De laatste 6 min. van de baktijd verhogen naar 225°C.
Baktijd
19 min. met stoomtoevoeging. De sleutel gedurende de laatste 6 min. van de baktijd openen.
Via diepvries
Kneedtijd (spiraal)
6 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
21°C
Massarijs
5 min.
Afwegen
1800 g
Handeling na afwegen
Opbollen en afdekken met plastiek op kamertemperatuur.
Bolrijs
5 min.
Opmaak
Verdelen in 30 stuks en opbollen.
Handeling na opmaak
De deegbolletjes nat maken en in Puratos G&S Decor Multi Seeds Multi Flakes doppen. Vervolgens op een geperforeerde bakplaat leggen en 45 min. in de shockvriezer bewaren op -25°C. Daarna in plastiek verpakken en op -18°C bewaren.
Eindrijs
De pistolets uit de diepvries halen en op tapijt in de remrijskast plaatsen OF in de frigo plaatsen en nadien verder laten rijzen (max. 26°C).
Oventemperatuur
Op 250°C inovenen en laten zakken naar 200°C. De laatste 6 min. van de baktijd verhogen naar 220°C.
Baktijd
19 min. met stoomtoevoeging. De sleutel gedurende de laatste 6 min. van de baktijd openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.