Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
8 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
5 min.
Opmaak
Het deegstuk uitrollen tot een dikte van 8,2 mm. Het deeg 2 maal laten doorgaan op deze dikte. Nadien invriezen tot het deegstuk half hard is dan verdelen in vierkanten van 8 x 8 cm (90 g).
Handeling voor eindrijs
De vierkanten instrijken met tijgerpap (2) en bebloemen met roggebloem. Nadien op bakplaten plaatsen.
Eindrijs
16 uur.; 4°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Bebloemen met roggebloem.
Bakken
Oventype
Vloeroven
Oventemperatuur
240°C boven, 250°C bodem
Stoom
2,5 L
Duurtijd
21 min.
Ovenstappen:
Stap
Tijd
Temp. boven
Temp. bodem
Dampsleutel
1
2 min.
240°C
250°C
2
13 min.
210°C
205°C
3
6 min.
225°C
220°C
Open
2. Tijgerpap
Het water en de Tijgerpapmix 30 min. voor gebruik mengen.
3. Garnituur
Gril de hamburger op de barbecue en beleg deze met sla, tomaat en cheddar kaas. Werk af met mosterd en ketchup.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.