Kneedtijd (spiraal) | 8 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling. |
---|---|
Deegtemperatuur | 25°C |
Massarijs | 5 min. |
Opmaak | Het deegstuk uitrollen tot een dikte van 8,2 mm. Het deeg 2 maal laten doorgaan op deze dikte. Nadien invriezen tot het deegstuk half hard is dan verdelen in vierkanten van 8 x 8 cm (90 g). |
Handeling voor eindrijs | De vierkanten instrijken met tijgerpap (2) en bebloemen met roggebloem. Nadien op bakplaten plaatsen. |
Eindrijs | 16 uur.; 4°C; 80% R.V. |
Bebloemen met roggebloem. |
Oventype | Vloeroven |
---|---|
Oventemperatuur | 240°C boven, 250°C bodem |
Stoom | 2,5 L |
Duurtijd | 21 min. |
Ovenstappen: |
Stap | Tijd | Temp. boven | Temp. bodem | Dampsleutel |
---|---|---|---|---|
1 | 2 min. | 240°C | 250°C | |
2 | 13 min. | 210°C | 205°C | |
3 | 6 min. | 225°C | 220°C | Open |
Het water en de Tijgerpapmix 30 min. voor gebruik mengen.
Gril de hamburger op de barbecue en beleg deze met sla, tomaat en cheddar kaas. Werk af met mosterd en ketchup.
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.