Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Rooibos Rode Vruchten Bonbon

Ingrediënten

Voor 2 druppelvormige mallen, ongeveer 32 stuks.

Werkwijze

60 DAYS Rooibos Rode Vruchten Ganache voor het Gieten

Hydrateer de rooibos met water.
Voeg dan alles toe aan de koude room.
Verwarm het mengsel tot 50°C.
Zeef en weeg de room opnieuw indien nodig.
Meng de room met de zoetstoffen en verwarm tot 50°C.
Smelt de 60Days donkere couverture gedeeltelijk.
Voeg de vloeistoffen toe aan de couverture.
Meng zonder lucht in te brengen.
Voeg de boter toe bij 40°C en meng.
Spuit in de mallen bij 20°C.


Assemblage en Afwerking

Giet in mallen met getempereerde Belcolade Origins Noir Sanaga 66% Cocoa-Trace. Vul met de ganache bij 20°C, laat dan een nacht kristalliseren in een chocoladekoelkast. Sluit daarna de chocolaatjes af met Belcolade Origins Papua New Guinea 73% Organic Cocoa-Trace.


Ontdek Nutrition info

1050Kcal
Energy

251Kj
Energy

2,1g
Fat

0,3g
Saturates

4,73g
Carbohydrates

3,0g
Sugars

*