Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng beide ingrediënten met de vlinder gedurende 7 min. op hoge snelheid. Spuit gelijkmatige macaronschelpen op siliconen matjes. Kruid lichtjes met zwarte peper. Bak af op 140˚C gedurende +/- 25 min.
2. Garnituur
Dresseer op een macaronschelp een laagje kruidenroomkaas. Leg daarop een stukje gerookte zalm met dezelfde grootte als de macaronschelp. Doe hierop een paar druppels citroensap voor de frisheid en werk deze af met wat dille. Plaats hierop de 2de macaronschelp.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.