Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
4 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
15 min. in de diepvries.
Uitrollen
Uitrollen tot een dikte van 2,5 cm en cirkels uitsteken op de grootte van de bakvorm.
Opmaak
Vormen invetten. 1ste laag deeg inleggen, de vulling (naar keuze) hierop plaatsen en afsluiten met een 2de laag deeg.
Eindrijs
± 70 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr en bovenop een sjabloon plaatsen (dit mag ingevet zijn zodat het niet teveel plakt). Bebloemen met zetmeel, roggebloem of harde tarwebloem.
Oventemperatuur
240°C
Baktijd
± 15 min. De eerste 3 min. van de baktijd de sleutel openen om verrimpeling te voorkomen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.