Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Pastel de Fruta

Ingrediënten

Werkwijze

1. Bladerdeeg

Meng de eerste 3 ingrediënten op trage snelheid tot een homogeen deeg. Geef het deeg een vierkante vorm en plaats onder plastiek. Plaats in de frigo gedurende 1 uur. Sluit de Mimetic 20 in het deeg. Geef 2 toeren van 3 met telkens 30 min. rusttijd tussen elke toer. Uitrollen op 3,5 mm dikte met een breedte van 50 cm. Rol het deeg op in de breedte en plaats in de koeling. Snij schijfjes van 1 cm en bedek de pastelvormen. Duw het deeg egaal uit over de vorm met beide duimen en met de hulp van olie. Laat het deeg rusten alvorens te vullen.

2. Banketbakkersroom

Meng beide ingrediënten met de klopper op hoge snelheid gedurende 4 min. Laat rusten en klop los voor gebruik.

3. Abrikozenvulling

Klaar voor gebruik.

Opbouw

Vul de met bladerdeeg (1) bedekte pastelvormen voor 1/3de met banketbakkersroom (2). Vul de rest van de pastelvormen tot onder de rand met de abrikozenvulling (3). Bak af op 300°C gedurende 10-12 min. met gesloten dampsleutel.