Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
* De O-tentic Chef maakt u met 60 g water (37°C) en 30 g Puratos O-tentic Durum (per kg bloem). Dit minimum 15 min. laten rusten alvorens het aan uw recept toe te voegen.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
8 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
22-24°C
Afwegen
Het deeg verdelen in stukken van 250 g en rond maken.
Eindrijs
48 uur in de koeling op 5°C.
Opmaak voor het bakken
Geef het deeg een rechthoekige vorm (15x25 cm) door het deeg plat te drukken in rijstgriesmeel.
Oventemperatuur
290°C
Baktijd
4 min.
Suggestie beleg
Pinsa Flammekueche stijl: werk af met spekreepjes, zure room en uienringen.
Pinsa Klassiek: werk af met tomatensaus, coppa, Parmezaanse kaas en rucola.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.