Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Pizza

Ingrediënten

PURATOS O-TENTIC CHEF

De O-tentic Chef maakt u met 80 g water (37°C) en 40 g O-tentic Durum (per kg van bloem). Dit minimum 15 min. laten rusten alvorens het aan uw recept toe te voegen.

Werkwijze

Kneedtijd (spiraal) 6 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling. 5% van het water de laatste min. toevoegen.
Deegtemperatuur 24 °C
Massarijs 20 min.
Afwegen 1200 g. Breng het deeg in een vierkante vorm aan op een bakplaat van 40 cm x 60 cm. Smeer het deeg lichtjes in met olie.
Bolrijs 30 min.
Opmaak Het deeg aandrukken op de grootte van de bakplaat en in de rijskast of de koeling plaatsen.
Eindrijs 45 min.; 28°C; 80% R.V. of 1 nacht aan 4°C en nadien 30-60 min. laten staan op kamertemperatuur. 
Decoratie voor het bakken De decoratie op de pizza leggen.
Oventemperatuur In de oven op 230°C en onmiddellijk de temperatuur laten zakken naar 220°C.
Baktijd 20 min.

Decoratie

Tomaten dressing met verschillende groentjes en vlees, vis of kip(naar keuze).

Ontdek

Gelijkaardige recepten