Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De O-tentic Chef maakt u met 80 g water (37°C) en 40 g O-tentic Durum (per kg van bloem). Dit minimum 15 min. laten rusten alvorens het aan uw recept toe te voegen.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
6 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling. 5% van het water de laatste min. toevoegen.
Deegtemperatuur
24 °C
Massarijs
20 min.
Afwegen
1200 g. Breng het deeg in een vierkante vorm aan op een bakplaat van 40 cm x 60 cm. Smeer het deeg lichtjes in met olie.
Bolrijs
30 min.
Opmaak
Het deeg aandrukken op de grootte van de bakplaat en in de rijskast of de koeling plaatsen.
Eindrijs
45 min.; 28°C; 80% R.V. of 1 nacht aan 4°C en nadien 30-60 min. laten staan op kamertemperatuur.
Decoratie voor het bakken
De decoratie op de pizza leggen.
Oventemperatuur
In de oven op 230°C en onmiddellijk de temperatuur laten zakken naar 220°C.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.