De O-tentic Chef maakt u met 80 g water (37°C) en 40 g O-tentic Durum (per kg van bloem). Dit minimum 15 min. laten rusten alvorens het aan uw recept toe te voegen.
Kneedtijd (spiraal) | 6 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling. 5% van het water de laatste min. toevoegen. |
---|---|
Deegtemperatuur | 24 °C |
Massarijs | 20 min. |
Afwegen | 1200 g. Breng het deeg in een vierkante vorm aan op een bakplaat van 40 cm x 60 cm. Smeer het deeg lichtjes in met olie. |
Bolrijs | 30 min. |
Opmaak | Het deeg aandrukken op de grootte van de bakplaat en in de rijskast of de koeling plaatsen. |
Eindrijs | 45 min.; 28°C; 80% R.V. of 1 nacht aan 4°C en nadien 30-60 min. laten staan op kamertemperatuur. |
Decoratie voor het bakken | De decoratie op de pizza leggen. |
Oventemperatuur | In de oven op 230°C en onmiddellijk de temperatuur laten zakken naar 220°C. |
Baktijd | 20 min. |
Tomaten dressing met verschillende groentjes en vlees, vis of kip(naar keuze).
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.