Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De O-tentic Chef maakt u met 80 g water (37°C) en 40 g O-tentic Durum (per kg van bloem). Dit minimum 15 min. laten rusten alvorens het aan uw recept toe te voegen.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
6 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
24°C
Afwegen
3500 g
Massarijs
40 min. onder plastiek aan omgevingstemperatuur. Dichtplooien en op grootte van de bak duwen.
Eindrijs
1 nacht aan 4°C.
Verdelen
In 10 stuks verdelen.
Decoratie voor het bakken
10 min. uit de vulkast laten staan, lichtjes bebloemen en dan 4 keer insnijden.
Oventemperatuur
Inovenen aan 250°C en onmiddellijk laten zakken naar 230°C.
Baktijd
27 min. met een beetje stoom. De laatste 3 min. van de baktijd, de sleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.