Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De O-tentic Chef maakt u met 80 g water (37°C) en 40 g Puratos O-tentic Durum (per kg van bloem). Dit minimum 15 min. laten rusten alvorens het aan uw recept toe te voegen.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
6 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
24°C
Massarijs
10 min.
Afwegen
180 g en lichtjes langmaken.
Bolrijs
10 min.
Opmaak
Lang maken tot 30 cm en tussen deegkleedjes leggen.
Eindrijs
50 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
5 min. voor het bakken lichtjes bebloemen en 4 maal insnijden.
Oventemperatuur
Inovenen aan 210°C. De temperatuur onmiddellijk laten zakken naar 200°C en verder bakken.
1ste baktijd
15-17 min. met een beetje stoom (kerntemperatuur = 96°C).
Bewaren
Zodra de kerntemperatuur van de producten 40 à 35°C is, verpakken in een plastiek zak en bewaren in de koeling (tot 3 dagen) of in de diepvries.
OF eerst invriezen en direct verpakken zodra diepgevroren en verder bewaren op -18°C.
OF bewaren in een specifiek koelsysteem (type Flexbaker).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.