Blancheer de boter en de suiker. Voeg geleidelijk aan de eieren toe. Voeg nu de boter, het zout en de uitgeschraapte vanille toe. Spuit koekjes van 8 cm lang op een siliconen mat. Bak af aan 180°C gedurende +/- 12 min.
Verwarm de room, de glucose en de boter tot 80°C. Voeg de Starfruit Framboise en de Noir Origins Vietnam 73 drops toe en mix tot een mooie ganache. Afdekken met plastiekfolie en koel bewaren.
Smelt de Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace drops in de microgolf en voeg de Praliné Noisettes 50% en de Crousticrep Blond toe. Strijk vervolgens uit op een bakpapier op 3 mm dikte.
Snij de frambozenconfituur (3) en de krokante vulling (4) iets kleiner dan de krokante koekjes (1). Chabloneer de koekjes met frambozenganache (2) en plaats ze als volgt op elkaar: koekje-krokante vulling-confituur-krokante vulling- koekje. Maskeer de omtrek van de reep met de ganache en enrobeer vervolgens met Belcolade Selection Noir Cacao-Trace. Plaats tenslotte de snor in chocolade op de reep.