Op 11 en 12 juni 2024 vond het Belux Taste Tomorrow event plaats. Het was geen event voor ogen en oren alleen. Klanten kregen de kans om de trends van de toekomst te proeven. Onze technisch adviseurs zetten ze om in afgewerkte producten die te proeven waren tijdens een market place.
We bezochten ook de gloednieuwe Belcolade CO² neutrale fabriek waarna een presentatie volgde rond duurzaamheid door Karen Janssens, Expert Sustainable Sourcies bij Colruyt, en Marloes Humbeeck, Senior Program Officer bij The Sustainable Trade Initiative.
Bekijk hier de aftermovie van ons event. Aarzel niet om uw Puratos vertegenwoordiger te contacteren voor meer informatie omtrent Taste Tomorrow.
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties binnen uw vakgebied? U wenst frisse inzichten over gezondheid, gemak, beleving, digitaal en zoveel meer, om innovatie op het gebied van bakkerij, patisserie en chocolade te stimuleren? Of u wenst meer informatie over ons wereldwijde consumentenonderzoek?
Vraag een presentatie met de laatste inzichten aan via uw Puratos vertegenwoordiger.
De trendvoorspelling van Taste Tomorrow voor de bakkerij-industrie is gebaseerd op een wereldwijd consumentenonderzoek onder 20.000 mensen in 50 landen, evenals op de allernieuwste AI-aangedreven online datawetenschap.
De trendvoorspelling voor de Taste Tomorrow-patisseriesector is gebaseerd op inzichten uit een wereldwijd onderzoek onder 20.000 consumenten in 50 landen, samen met de nieuwste AI-aangedreven online data-analyse.
De trendvoorspelling voor de chocolade-industrie van Taste Tomorrow is gebaseerd op inzichten uit een wereldwijd onderzoek onder 20.000 consumenten in 50 landen, samen met de nieuwste AI-aangedreven online data-analyse.