Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Taste Tomorrow

Maak de toekomst van voeding vandaag werkelijkheid

Op 11 en 12 juni 2024 vond het Belux Taste Tomorrow event plaats. Het was geen event voor ogen en oren alleen. Klanten kregen de kans om de trends van de toekomst te proeven. Onze technisch adviseurs zetten ze om in afgewerkte producten die te proeven waren tijdens een market place.

We bezochten ook de gloednieuwe Belcolade CO² neutrale fabriek waarna een presentatie volgde rond duurzaamheid door Karen Janssens, Expert Sustainable Sourcies bij Colruyt, en Marloes Humbeeck, Senior Program Officer bij The Sustainable Trade Initiative.

Bekijk hier de aftermovie van ons event. Aarzel niet om uw Puratos vertegenwoordiger te contacteren voor meer informatie omtrent Taste Tomorrow.

Video afspelen

Hoe helpt dit uw bedrijf?

  • Blijf altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van bakkerij, patisserie en chocolade. Op mondiaal en lokaal niveau.
  • Krijg een mondiaal perspectief op de voedingsindustrie van vandaag en voorspellingen waar deze morgen naartoe zal gaan.
  • Verkrijg nieuwe inzichten en marktkennis van overal ter wereld.
  • Blijf verbonden met uw klanten en ontdek nieuwe kansen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties binnen uw vakgebied? U wenst frisse inzichten over gezondheid, gemak, beleving, digitaal en zoveel meer, om innovatie op het gebied van bakkerij, patisserie en chocolade te stimuleren? Of u wenst meer informatie over ons wereldwijde consumentenonderzoek?

Vraag een presentatie met de laatste inzichten aan via uw Puratos vertegenwoordiger.

Wat is populair in 2025?

De populairste bakkerijtrends voor 2025

De trendvoorspelling van Taste Tomorrow voor de bakkerij-industrie is gebaseerd op een wereldwijd consumentenonderzoek onder 20.000 mensen in 50 landen, evenals op de allernieuwste AI-aangedreven online datawetenschap.

De populairste patisserietrends voor 2025

De trendvoorspelling voor de Taste Tomorrow-patisseriesector is gebaseerd op inzichten uit een wereldwijd onderzoek onder 20.000 consumenten in 50 landen, samen met de nieuwste AI-aangedreven online data-analyse.

De populairste chocoladetrends voor 2025

De trendvoorspelling voor de chocolade-industrie van Taste Tomorrow is gebaseerd op inzichten uit een wereldwijd onderzoek onder 20.000 consumenten in 50 landen, samen met de nieuwste AI-aangedreven online data-analyse.

Ontdek de nieuwste innovaties op vlak van concepten, texturen en smaken

3 spraakmakende concepten uit de voedingsindustrie die momenteel trending zijn

3 spraakmakende concepten uit de voedingsindustrie die momenteel trending zijn

Ontdek 3 innovatieve concepten in bakkerij, patisserie en chocolade met Taste Tomorrow. Van AI-gedreven gemak tot gedurfde samenwerkingen en zoet-hartige fusies.

3 trendy texturen in de kijker voor patisserie, bakkerij en chocolade-innovaties

3 trendy texturen in de kijker voor patisserie, bakkerij en chocolade-innovaties

Verbeter uw bakkerij-, patisserie- of chocoladeaanbod met inzichten van Taste Tomorrow. Ontdek 3 belangrijke texturen die de voorkeuren van de consument bepalen - van chewy tot flaky - en blijf de markt voor.

3 virale smaakprofielen voor de bakkerij-, patisserie- en chocolade-industrie

3 virale smaakprofielen voor de bakkerij-, patisserie- en chocolade-industrie

Ontdek de nieuwste smaaktrends met Taste Tomorrow. Ontdek 3 virale smaakprofielen die het aanbod van bakkerij, patisserie en chocolade veranderen - van premium klassiekers tot zoet en pittig en boozy inspiratie.