Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Maak een massa met het water en het Cacaopoeder Cacao-Trace. Meng deze na de kneding homogeen onder het deeg.
Kneedtijd(spiraal)
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Afwegen
2100 g
Handeling na afwegen
Opbollen en afdekken met plastiek op kamertemperatuur.
Bolrijs
10 min.
Opmaak
Verdelen in 30 stuks van 70 g en opbollen.
Handeling na opmaak
In ingesmeerde vormen leggen (mattetaart 10 cm diameter).
Eindrijs
50 min., 28°C, 85% R.V.
Handeling na eindrijs
Eerst een kuiltje in het midden maken en nadien 2 maal doreren met Sunset Glaze Xtlr. Daarna de diepgevroren vulling (Vanille Moelleux en Caramel).
Decoratie voor het bakken
Bestrooien met pindacrunch.
Bakken
Vloeroven
240°C - bovenaan
235°C - onderaan
Zonder stoom
Baktijd: 10 min.
Vanille Moelleux
(20g per stuk)
Meng de melk en de Puratos Cremygel met een klopper gedurende 3 min. op hoge snelheid. Laat 10 min. rusten. Klop de crème glad voor gebruik en spuit in een siliconen vorm (4 cm diameter).
Caramel
(5g per stuk)
Spuit 5 g in het midden van de Vanille Moelleux en plaats in diepvries.
Pindacrunch (8g per stuk)
Meng alles samen totdat de suiker mooi rond de noten verdeeld is. Gebruik als decoratie voor het bakken.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.