Na het kneden, de Belcolade Selection Noir Grains K10 Cacao-Trace en de gekonfijte sinaasappelstukjes toevoegen.
Kneedtijd (spiraal) | 5 min in 1ste versnelling en 10 min in 2de. De Mimetic Incorporation (of boter) toevoegen in 2de versnelling. |
|
---|---|---|
Deegtemperatuur | 28°C | |
Massarijs | 5 min. | |
Afwegen | 1300 g voor 30 stuks. | |
Bolrijs | 10 min. | |
Opmaak | Verdelen en opbollen. Vervolgens 6 stuks in een goed ingevette bakvorm plaatsen. |
|
Eindrijs | 90-100 min.; 28°C; 80% R.V. |
|
Decoratie voor het bakken | Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr. |
|
Oventemperatuur | 190°C | |
Baktijd | 25 min. |
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.