Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Brioche met chocolade en gekonfijte sinaasappel

Ingrediënten

Inclusies

Na het kneden, de Belcolade Selection Noir Grains K10 Cacao-Trace en de gekonfijte sinaasappelstukjes toevoegen.

Werkwijze

Kneedtijd (spiraal) 5 min in 1ste versnelling en 10 min in 2de. De Mimetic Incorporation (of boter) toevoegen in 2de versnelling.
 
Deegtemperatuur 28°C  
Massarijs 5 min.  
Afwegen 1300 g voor 30 stuks.  
Bolrijs 10 min.  
Opmaak Verdelen en opbollen. Vervolgens 6 stuks in een goed ingevette bakvorm plaatsen.
 
Eindrijs 90-100 min.; 28°C; 80% R.V.
 
Decoratie voor het bakken Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr.
 
Oventemperatuur 190°C  
Baktijd 25 min.  

Ontdek

Gelijkaardige recepten