Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
5 min. in 1ste versnelling + 7 à 8 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Massarijs
10 min.
Afwegen
600 g
Bolrijs
10 min.
Opmaak
Verdelen in 30 stuks en laat 5 min. rusten. Platmaken, de vulling in het midden leggen en het deegbolletje sluiten met de vulling in het midden. Nadien het deegbolletje in een ingevet cannelévormpje leggen met het slot naar boven.
Eindrijs
+/- 80 à 90 min., 28°C, 85% R.V.
Decoratie voor het bakken
Een bakpapier op de vormpjes leggen en nadien een rooster.
Oventemperatuur
250°C
Baktijd
6 min.
2. Vulling
Meng de CPT en de suiker samen en voeg hier een beetje koude room aan toe. Doe de invertsuiker bij de resterende room en verwarm het geheel. Wanneer de mengeling kookt, voeg al roerend de koude CPT compositie toe, breng aan de kook en laat nog even doorkoken. Neem de kookpot van het vuur en voeg er de Grains K10 Noir Selection aan toe. Meng goed met een klopper en nadien met een mixer om een mooie gladde emulsie te verkrijgen. Laat de ganache afkoelen en spuit ze in lege kogeltruffels.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.