Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Soft sweet pizza Banana Chocolat

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Briochedeeg
  2. Banketbakkersroom
  3. Chocoladedruppels
  4. Bananenvulling
  5. Walnotencrunch

WERKWIJZE

1. Briochedeeg

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Verdeel de banketbakkersroom (2) op de gekoelde deegstukjes (1) en strooi hierop de chocoladedruppels (3).
  • Spuit hierop doppen bananenvulling (4) en bestrooi royaal met de walnotencrunch (5).
  • Plaats in de diepvries om later af te bakken of laat in de ruimte narijzen gedurende ongeveer 30 min.

Bakken

  • Bak 10 min. af in een vloeroven op 230°C. Hou de dampsleutel gesloten.

Ontdek

Gelijkaardige recepten