1. Briochedeeg
Kneedtijd (spiraal) | 6 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling. |
|
Deegtemperatuur | 26°C | |
Massarijs | 5 min. | |
Verdelen | 2400 g voor 30 stuks. | |
Bolrijs | 15 min. | |
Opmaak | Verdelen in 30 stuks en opbollen. 15 min. afgedekt in de koeling laten bekomen. |
|
Handeling na opmaak | De deegbolletjes afplatten en uitrollen op 4mm in één richting. De deegstukjes 2x laten doorgaan op 4mm. |
Plaats eventueel in de koeling om gemakkelijk de verschillende soorten achter elkaar af te werken.
2. Cacaomacaronade (15g per stuk) | Breng het water op 50ºC en klop samen met de Patis’Macaron op met de vlinder gedurende 4 min. op de hoogste snelheid. Voeg het Cacaopoeder Cacao-Trace toe om op smaak te brengen. |
---|---|
3. Chocolade Gourmand (12g per stuk) |
Snij in grove stukken. |
4. Karamelvulling (25g per stuk) |
Klaar voor gebruik. |
5. Pindacrunch (10g per stuk) | Meng alles samen totdat de suiker mooi rond de noten verdeeld is. |
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.