Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
6 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Massarijs
5 min.
Verdelen
2400 g voor 30 stuks.
Bolrijs
15 min.
Opmaak
Verdelen in 30 stuks en opbollen. 15 min. afgedekt in de koeling laten bekomen.
Handeling na opmaak
De deegbolletjes afplatten en uitrollen op 4mm in één richting. De deegstukjes 2x laten doorgaan op 4mm.
Plaats eventueel in de koeling om gemakkelijk de verschillende soorten achter elkaar af te werken.
2. Cacaomacaronade (15g per stuk)
Breng het water op 50ºC en klop samen met de Patis’Macaron op met de vlinder gedurende 4 min. op de hoogste snelheid. Voeg het Cacaopoeder Cacao-Trace toe om op smaak te brengen.
3. Chocolade Gourmand
(12g per stuk)
Snij in grove stukken.
4. Karamelvulling
(25g per stuk)
Klaar voor gebruik.
5. Pindacrunch (10g per stuk)
Meng alles samen totdat de suiker mooi rond de noten verdeeld is.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.