Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Soft sweet pizza Like a Snick Snack

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Briochedeeg
  2. Cacaomacaronade
  3. Chocolade Gourmand
  4. Karamelvulling
  5. Pindacrunch

WERKWIJZE

1. Briochedeeg

  Kneedtijd (spiraal)

6 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.

  Deegtemperatuur 26°C
  Massarijs 5 min.
  Verdelen 2400 g voor 30 stuks.
  Bolrijs 15 min.
  Opmaak

Verdelen in 30 stuks en opbollen. 15 min. afgedekt in de koeling laten bekomen.

  Handeling na opmaak De deegbolletjes afplatten en uitrollen op 4mm in één richting.  De deegstukjes 2x laten doorgaan op 4mm.

Plaats eventueel in de koeling om gemakkelijk de verschillende soorten achter elkaar af te werken.

2. Cacaomacaronade (15g per stuk)

Breng het water op 50ºC en klop samen met de Patis’Macaron op met de vlinder gedurende 4 min. op de hoogste snelheid. Voeg het Cacaopoeder Cacao-Trace toe om op smaak te brengen.

3. Chocolade Gourmand
(12g per stuk)

Snij in grove stukken.

4. Karamelvulling
(25g per stuk)
Klaar voor gebruik.
5. Pindacrunch (10g per stuk) Meng alles samen totdat de suiker mooi rond de noten verdeeld is.

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Verdeel de cacaomacaronade (2) over de gekoelde deegstukjes (1) en strooi hierop de chocolade gourmand (3).
  • Spuit hierop een lijn karamelvulling (4) en bestrooi royaal met de pindacrunch (5).
  • Plaats in de diepvries om later af te bakken of laat in de ruimte narijzen gedurende ongeveer 30 min. 

Bakken

  • Bak 10 min. af in een vloeroven op 230°C. Hou de dampsleutel gesloten.

Ontdek

Gelijkaardige recepten