Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder op gemiddelde snelheidgedurende 4 minuten. Strijk plakken van 5mm dikte en bak deze af op 180°C gedurende ±14 minuten met gesloten dampsleutel.
2. Diplomaat Crème
Maak met de Cremyvit en het water een crème patissiere door deze gedurende4 minuten op hoge snelheid op te kloppen, laat de crème even rusten omdaarna los te kloppen, spatel hieronder dan de voor 3/4de opgeklopte Chantypak en room onder om een diplomaat créme te bekomen.
3. Mangovulling
Kant en klaar te verwerken. Eventueel een verse passievrucht of wat limoenzest toevoegen voor een extrazomerse touch!
4. Decoratieroom
Klop de Chantypak samen met de room en bkoemsuiker op. Zoeting naar wens aanpassen!
OPBOUW
Steek uit de plakken mango cake schijven van 18 cm, breng hierop 120g diplomaat créme aan en verdeel 80 g van demangovulling, plaats een 2de schijf en herhaal dit nogmaal.
Sluit de taart af met de 3de schijf, en maskeer het geheel metde decoratie room.
Decoreer het oppervlak naar wens met de decoratie room en de mangovulling.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.