Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

'Mama 4Ever ' cake

Ingrediënten

Werkwijze

1. Cakebeslag met chocolade en framboos

Maak de Mimetic Incorporation zacht. Meng alle ingrediënten, behalve de Chunks 10MM Blanc 22%, met de vlinder gedurende 3 min. op gemiddelde snelheid. Voeg nu de chunks toe en meng kort. Strijk de tulbandvormen in met boter en bestrooi met PatisFrance Amandes Blanchies Effilées Moyennes. Vul de vormen met 250 g cakebeslag. Verdeel hierop 100 g diepvriesframbozen en hierop vervolgens opnieuw 250 g beslag. Bak op 180°C gedurende ± 50 min. met gesloten dampsleutel. Ontvorm en laat afkoelen.
Tip: meng de diepvriesframbozen met een beetje koud bindmiddel om lekken te voorkomen.


2. Roze ganache

Verwarm de Carat Decorcrem White 520 tot 40°C en breng op kleur. Laat afkoelen tot 30°C om te verwerken.


Afwerking

Werk de cake (1) af met Puratos Harmony Ready Neutre. Doe dit 2 maal. Plaats de cake 1 uur in de koeling en breng vervolgens de roze ganache (2) aan zodat het licht van de rand loopt.