Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Sinaasappelcake

Ingrediënten

Opbouw

Vul de cakevorm met 300 g cakebeslag (1). Bak af op 180°C waarvan 30 min. met gesloten dampsleutel en 10 min. met open dampsleutel. Ontvorm na uitovenen en laat afkoelen. Dompel de cake in de warme sinaasappelsiroop (2). Strijk de cake in met lichtjes verwarmde Puratos Harmony Sublimo Neutre en laat opdrogen. Werk verder af naar keuze.

Werkwijze

1. Cakebeslag sinaas

Maak de Mimetic Incorporation zacht. Meng alle ingrediënten, waarvan ook de zeste van de verse sinaasappel, samen met de vlinder op trage snelheid gedurende 3 min.


2. Sinaasappelsiroop
Breng het water aan de kook en los de suiker hierin op. Voeg de sinaasappelzeste toe alsook het sap van de sinaasappel en het sap van de citroen. Laat afkoelen en verwerk aan 35-40°C.