Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een deeg. Rol uit op 4 mm en plaats op een bakplaat van 60x40 cm, voorzien van bakpapier.
2. Cakebeslag
Meng alle ingrediënten gedurende 4-5 min. op gemiddelde snelheid met de vlinder. Verdeel 2750 g van het beslag op de plaat met het zanddeeg (1).
3. Cheesecake
Spuit doppen Cheesecake half in het cakebeslag (2). Meng het rood fruit met wat koud bindmiddel om lekken te voorkomen en verdeel over het oppervlak.
4. Kruimeldeeg
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een kruimelige massa. Verdeel royaal over het oppervlak. Bak af in een vloeroven van 180°C, gedurende 45-50 min. met gesloten dampsleutel.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.