Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Red fruity cheesecake cakie bar

Ingrediënten

Werkwijze

1. Zanddeeg
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een deeg. Rol uit op 4 mm en plaats op een bakplaat van 60x40 cm, voorzien van bakpapier.

2. Cakebeslag
Meng alle ingrediënten gedurende 4-5 min. op gemiddelde snelheid met de vlinder. Verdeel 2750 g van het beslag op de plaat met het zanddeeg (1).

3. Cheesecake
Spuit doppen Cheesecake half in het cakebeslag (2). Meng het rood fruit met wat koud bindmiddel om lekken te voorkomen en verdeel over het oppervlak.

4. Kruimeldeeg
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een kruimelige massa. Verdeel royaal over het oppervlak. Bak af in een vloeroven van 180°C, gedurende 45-50 min. met gesloten dampsleutel.

Compositie

  1. Zanddeeg
  2. Cakebeslag
  3. Cheesecake
  4. Kruimeldeeg