Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng de Tradition Française bloem, de Sapore Alcina en het water (65%) en laat 20 min. rusten.
Kneedtijd (spiraal)
8 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling. Voeg het 2de deel water (10%) op het einde van de kneding toe.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
1u 30 min.
Handeling na massarijs
Het deeg afdekken met plastiek op kamertemperatuur. Halverwege de massarijs een doorslag geven.
Afwegen
800 g
Handeling na afwegen
Opbollen en afdekken met plastiek op kamertemperatuur.
Bolrijs
15 min.
Opmaak
Langmaken en op deegkleedjes leggen met het slot naar beneden.
Eindrijs
16 uur; 8°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
De broden bebloemen en insnijden.
Baktijd
50 min.
Oventemperatuur
Inovenen op 250°C en na 5 min. de temperatuur laten zakken naar 210°C. Verhoog de temperatuur na 35 min. tot 225°C en bak nog 10 min. met open dampsleutel.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.