De O-tentic Chef maakt u met 80 g water (37°C) en 40 g Puratos O-tentic Durum (per kg bloem). Dit minimum 15 min. laten rusten alvorens het aan uw recept toe te voegen.
Kneedtijd (spiraal) | 6 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling. |
---|---|
Deegtemperatuur | 24°C |
Massarijs | 20 min. |
Handeling na massarijs | Afdekken met plastiek en bewaren op kamertemperatuur. |
Afwegen | 450 g |
Handeling na afwegen | Lichtjes rond maken en op tafel leggen, bestrooid met harde tarwebloem of gries. |
Bolrijs | 1 uur 10 min. |
Opmaak | De deegbollen instrijken met een mengeling van Puratos Sunset Glaze Xtlr en water (1/1). Met behulp van 4 vingers het deeg induwen op 1 cm van de zijkant. |
Eindrijs | Gedurende 15 min. laten rijzen op kamertemperatuur. |
Het deeg met beide handen van tafel nemen, lichtjes uitrekken en op tapijt plaatsen. Bestrooi deze met Puratos Graindesign Black and White. |
Oventype | Vloeroven |
---|---|
Oventemperatuur | 235°C boven, 225°C bodem |
Stoom | 0,3 L |
Duurtijd | 17 min. |
Ovenstappen: |
Stap | Tijd | Temp. boven | Temp. bodem |
---|---|---|---|
1 | 1 min. | 235°C | 225°C |
2 | 16 min. | 230°C | 220°C |
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.