Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De O-tentic Chef maakt u met 80 g water (37°C) en 40 g Puratos O-tentic Durum (per kg van bloem). Dit minimum 15 min. laten rusten alvorens het aan uw recept toe te voegen.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
8 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling. De 5% water na 3 min. in 2de versnelling toevoegen.
Deegtemperatuur
24°C
Massarijs
60 min. op kamertemperatuur onder plastiek.
Afwegen
650 g en opbollen.
Bolrijs
60 min. op kamertemperatuur onder plastiek.
Opmaak
De typische Altamuravorm wordt bekomen door het deeg plat te duwen en de onder- en bovenkant naar het midden te plooien en aan te drukken. De uiteinden worden licht naar binnen geplooid zodat aan beide zijden een dikkere rand ontstaat. Bestrooi het deegstuk met harde tarwebloem en plooi de dikke randen op elkaar.
Eindrijs
20 min. op kamertemperatuur onder plastiek.
Decoratie voor het bakken
3 maal kappen met een deegsteker in de dikkere rand.
Oventemperatuur
Inovenen op 230°C en onmiddellijk laten zakken naar 210°C.
Baktijd
45 min. met lichte stoomtoevoeging. De laatste 10 min. van de baktijd, de sleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.