Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Werkwijze deeg op basis van Soft'R Cashmere Acti-Plus
Kneedtijd (spiraal)
4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling. Vervolgens de Soft’R Cashmere Acti-Plus en de Mimetic Incorporation toevoegen en nogmaals 4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Werkwijze deeg op basis van EASY LUXE
Kneedtijd (spiraal)
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Werkwijze Knopen
Afwegen
1200 g van het deeg (1).
Bolrijs
15 min. in de koelkast.
Opmaak
Uitrollen op 40 cm breed en 2 mm dikte. Even in de diepvries laten opstijven. Op 2/3de van het deegoppervlak 240 g Carat Nuxel Hazelnut strijken in de lengte, in 3 plooien (eerst het stukje deeg zonder Carat Nuxel Hazelnut toeplooien) en snijden zoals een lange suisse (100 g). Vervolgens overlangs in 3 snijden tot 3/4de van de lengte en vlechten.
Groot: oprollen en 4 stuks in een vierkante broodvorm leggen (14 op 14 cm en 5 cm hoog).
Klein: in een individueel vormpje leggen (6 cm diameter en 4 cm hoog).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.