Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
5 min.
Afwegen
100 g voor het lichaam en 50 g voor het hoofd.
Bolrijs
10 min.
Opmaak
De 2 deegbolletjes een peervorm geven en bij beiden de punt bovenaan inknippen. Het deegstuk van 100 g (het lichaam) op een bakplaat plaatsen met het ingeknipte deel open. Hierin het deegstuk van 50 g (het hoofd) leggen met het ingeknipte deel naar boven.
Eindrijs
70-80 min.; 30°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Met Puratos Sunset Glaze Xtlrdoreren.
Oventemperatuur
Inovenen aan 240°C en de temperatuur onmiddellijk laten zakken naar 220°C.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.