Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Spuit ± 10 à 15 g Carat Nuxel Hazelnut in een siliconen mat met halve bollen en een diameter van 3 cm. Plaats in de diepvries.
Werkwijze deeg op basis van Soft'R Cashmere Acti-Plus
Kneedtijd (spiraal)
4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling. Vervolgens de Soft’R Cashmere Acti-Plus en de Mimetic Incorporation toevoegen en nogmaals 4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Werkwijze deeg op basis van EASY LUXE
Kneedtijd (spiraal)
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Werkwijze Swirl
Afwegen
1350 g van het deeg.
Bolrijs
5 à 10 min.
Opmaak
Uitrollen tot 35 à 40 cm breed en 2 mm dikte en in de diepvries plaatsen. Een dun laagje Carat Nuxel Hazelnut (± 280 g) opstrijken en lichtjes bestrooien met Puratos Bresilienne 70%. Oprollen en snijden (± 65 à 70 g). Deze in een ingevette siliconen mat van 10 cm diameter leggen of op een ingevette bakplaat.
Narijs
70-80 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr. Voor het inovenen, de diepgevroren Carat Nuxel Hazelnut (2) in de swirl duwen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.