Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling. Soft'R Cashmere Acti-Plusen Mimetic Incorporation toevoegen en opnieuw 4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling kneden. Per suikerbrood: het deeg in stukken van 100 g en 250 g verdelen. De suiker P4 aan het deegstuk van 250 g toevoegen (de suiker P4 op het einde van de kneding ondermengen).
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
10 min.
Afwegen
Per suikerbrood: 100 g natuurdeeg en 250 g gesuikerde deeg.
Bolrijs
15 min.
Opmaak
Het natuurdeeg rond het gesuikerde deeg zetten en mooi rond maken. In een aluminium bakje of vorm leggen.
Eindrijs
80-90 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Met Puratos Sunset Glaze Xtlr doreren , insnijden en suiker P4 in de insnijding leggen.
Oventemperatuur
Inovenen aan 200°C en dan onmiddellijk naar 180°C laten zakken.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.