Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Alles samen kneden tot een homogeen deeg. Uitrollen tussen 2 bakpapieren op een dikte van 1,8 mm en in de diepvries bewaren.
3. Vulling
Spuit ± 25 g Carat Nuxel Hazelnut in een siliconen mat met een diameter van 4 cm en plaats in de diepvries.
Werkwijze deeg op basis van Soft'R Cashmere Acti-Plus
Kneedtijd (spiraal)
4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling. Vervolgens de Soft’R Cashmere Acti-Plus en de Mimetic Incorporation toevoegen en nogmaals 4 min. in 1ste versnelling en 3 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Werkwijze deeg op basis van EASY LUXE
Kneedtijd (spiraal)
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Werkwijze Mastel
Afwegen
1800 g, 30 stuks van 60 g, van het deeg (1).
Bolrijs
15 min. in de koelkast.
Opmaak
Optie 1: het deegbolletje met het slot naar boven licht plat duwen en hier de bevroren Carat Nuxel Hazelnut (3) invouwen. Lichtjes rond opbollen en op een ingevette bakplaat leggen.
Optie 2: het deegbolletje met het slot naar beneden op een ingevette bakplaat leggen. Na 15 min. rijzen, lichtjes afduwen en een holte in het midden maken. Verder laten narijzen tot ¾ narijs en weer de holte induwen.
Narijs
60-70 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Optie 1: doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr. Krokant deeg (2) van 8 cm diameter uitsteken en deze juist voor het bakken op de mastel leggen.
Optie 2: doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr. In het midden de diepgevroren Carat Nuxel Hazelnut (3) duwen. Vervolgens krokant deeg (2) van 8 cm diameter uitsteken en in het midden een holte van 4 cm diameter maken. Deze op de mastel leggen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.