Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
5 min. in 1ste versnelling en 2 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
5 min.
Opmaak
Afwegen: stukken van 150 g en van 75 g 10 min. laten rijzen. Het deegstuk van 150 g uitrollen op de grootte van een taartvorm van 18 cm diameter. In de vorm leggen en fonceren. De eieren en de room mengen en de helft hiervan in de taartvorm verdelen. Nadien met de helft van de bloemsuiker bestrooien. De boter in blokjes versnijden en deze op de bloemsuiker verspreiden. Het deegstuk van 75 g uitrollen tot een grootte van 14 cm diameter en deze op de vulling leggen. Nogmaals herhalen met de resterende vulling.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.