Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
6 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling. De rozijnen en de P4 suiker op het einde van de kneding ondermengen.
Tip: om een betere versheid te geven, kan u de P4 suiker mengen met een beetje gecremeerde Puratos Mimetic Incorporation (100 g P4 suiker + 15 g Mimetic Incorporation).
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
10 min.
Afwegen
820 g
Handeling na afwegen
Opbollen en afdekken met plastiek op kamertemperatuur.
Bolrijs
10 min.
Opmaak
Langmaken en in vormen leggen.
Eindrijs
1u 20 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr en insnijden.
Baktijd
45 min.
Oventemperatuur
Inovenen op 210°C. De temperatuur na 5 min. laten zakken naar 185°C.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.