Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
10 min. in 1ste versnelling en 1 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
23°C
Massarijs
5 min.
Verdelen
350 g
Opmaak
Een deel van het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm. Invriezen en een kerstboom uitsteken aan de hand van een uitsteker. De rest van het deeg lang en peervormig maken. De rand van het uitgestoken deegstuk insmeren met een beetje olijfolie en het bovenop het opgemaakte deegstuk plaatsen. Omgekeerd laten rijzen.
Eindrijs
1 nacht in de koeling op 4°C en vervolgens 1 uur op kamertemperatuur.
Decoratie voor het bakken
Omdraaien en bebloemen met maïzena aan de hand van een sjabloon. 4 keer insnijden.
Oventemperatuur
Inovenen aan 230°C en onmiddellijk laten zakken naar 220°C.
Baktijd
35 min. met stoom. De sleutel 5 min. voor het einde van de baktijd openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.