Kneedtijd (spiraal) | De bloem, het water en de helft van de Sapore Oracolo mengen. 2 min. in 1ste versnelling, 2 min. in 2de versnelling en 30 min. laten rusten (autolyse). Nadien de andere ingrediënten toevoegen en 6 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling kneden. 2% extra water toevoegen gedurende de laatste min. Een deel van het deeg wegnemen, dun uitrollen en in de diepvries plaatsen. Eens diepgevroren, nat maken en bestrooien met maanzaad. Opnieuw in de diepvries plaatsen. |
|
---|---|---|
Deegtemperatuur | 25°C | |
Massarijs | 2 x 30 min. met toeslag. | |
Afwegen | 750 g | |
Bolrijs | 20 min. | |
Opmaak | Rondmaken. | |
Eindrijs | 50-60 min.; 28°C; 80% R.V. | |
Decoratie voor het bakken | Het deegstuk uit de diepvries halen en een hartvorm uitsnijden. 10 min. voor het bakken, de zijkanten van het brood bebloemen en vervolgens de hartvorm aanbrengen in het midden van het brood. | |
Oventemperatuur | Inovenen op 250°C en onmiddellijk verminderen tot 210°C. | |
Baktijd | 45-50 min. De laatste 15 min. van de baktijd de sleutel openen. |
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.