Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De Tegral Vita+ Havermout 20 min. laten voorweken in 55% water. Vervolgens de gist toevoegen. 6 min. in 1ste versnelling en 5-7 min. in 2de versnelling. Bij het begin van de 2de versnelling, het resterende water toevoegen.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
2 x 10 min. met een doorslag.
Afwegen
720 g
Bolrijs
15 min.
Opmaak
Lang maken en op tapijt of bakplaat leggen.
Eindrijs
45-50 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
5 min. voor het inovenen, het brood bebloemen met roggebloem en 2 keer insnijden. Daarna nog 5 min. verder laten rijzen.
Oventemperatuur
Inovenen op 240°C met stoom en onmiddellijk naar 220°C laten zakken.
Baktijd
40 min. De laatste 10 min. van de baktijd, de sleutel openen.
Suggestie beleg
Beleg de helft van de sneetjes brood met kimchi (Aziatische zuurkool), cheddar en portobello. Dek af met de andere sneetjes brood en rooster de croques tussen een croque-ijzer of langs beide kanten op de grill.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.