Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De tarwevlokken en het water 20min in 1e versnelling laten mengen en nadien de rest van de ingrediënten toevoegen.
Puratos Softgrain Spelt CL toevoegen na het kneden van het basisdeeg. Deze ondermengen tot een egaal deeg.
Kneding
Kneed tijd 27min 1e versnelling en 5min 2e versnelling
Deegtemperatuur 26°C
Massarijs 10min, deeg afdekken met plastiek folie op kamertemperatuur.
Afwegen 650 gram
Handeling na afwegen : Opbollen en afdekken met plastiek folie op kamertemperatuur.
Bolrijs 20min op kamertemperatuur
Opmaak
Opmaak : Rond maken.
Handeling na opmaak : Opgemaakte deegstukken licht bevochtigen aan de onderkant en in de tarwevlokken rollen. Deegstukken in een vierkante vorm leggen.
Eindrijs
80min, 28°C, 80 % R.V.
Decoratie voor bakken
5min voor het bakken broden bebloemen en insnijden.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.