Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
8 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling. De Softgrain Sprouted Oat CL toevoegen gedurende de laatste 2 min. kneding. Aan het einde van het kneedproces de inclusies toevoegen en nog 2 min. in 1ste versnelling homogeen ondermengen.
Deegtemperatuur
26°C
Massarijs
20 min.
Afwegen
400 g
Bolrijs
20 min.
Opmaak
Opbollen en in havervlokken rollen. Met een deegrol drukken tot een kruis gevormd wordt in het midden.
Eindrijs
60 min.; 28°C; 80% R.V.
Oventemperatuur
Inovenen aan 240°C met stoomtoevoeging en onmiddellijk de temperatuur laten zakk ennaar 230°C. De laatste 8 min. van de baktijd de sleutel openen.
Deze claims worden alleen ter informatie gegeven en zijn alleen geldig als u de ingrediënten gebruikt die in het recept worden vermeld. Als u enkele van deze ingrediënten wijzigt, zijn deze claims mogelijks niet langer correct.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.