Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Per kg deeg 350 g van één van onze Softgrain producten toevoegen.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
7 min. in 1ste versnelling. Het Softgrain product toevoegen. 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Massarijs
40 min.
Afwegen
600 g
Bolrijs
20 min.
Opmaak
Uw deeg in de gewenste vorm opbollen en het tussen kleedjes leggen. Indien gewenst, kan u Puratos Décor Tijgerpapmix gebruiken. 100 g Décor Tijgerpapmix mengen met 180 g water en 150g van één van onze Softgrain producten. Dit aanbrengen op de broden en nadien bebloemen met roggebloem.
Eindrijs
1 nacht aan 5°C.
Decoratie voor het bakken
Indien u niet met Décor Tijgerpapmix werkt, lichtjes bebloemen en insnijden naar keuze.
Oventemperatuur
Aan 240°C met stoom inovenen en onmiddellijk naar 220°C laten zakken.
Baktijd
40-45 min. De laatste 10 min. van de baktijd de sleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.