Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De Tegral Vita+ Volkoren 20 min. laten voorweken in 55% water. Vervolgens de gist toevoegen en bij het begin van de 2de versnelling, het resterende water toevoegen.
Kneedtijd
6 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Massarijs
2 x 10 min. met een doorslag.
Afwegen
720 g
Handeling na afwegen
Opbollen en afdekken met plastiek op kamertemperatuur.
Bolrijs
10 min.
Opmaak
Rond maken en op tapijt of bakplaat leggen.
Eindrijs
50-55 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Het brood bebloemen met roggebloem en insnijden.
Bakken
Oventype
Vloeroven
Oventemperatuur
240°C boven, 250°C bodem
Stoom
3 L
Duurtijd
40 min.
Ovenstappen:
Stap
Tijd
Temp. boven
Temp. bodem
Dampsleutel
1
5 min.
240°C
250°C
2
27 min.
210°C
220°C
Gesloten
3
8 min.
225°C
230°C
Open
2. Garnituur
Beleg een Vita+ boterham met kimchi, gegrilde shiitakes en cheddar kaas. Leg hier de 2de boterham bovenop en gril op de barbecue.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.