Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De tarwevlokken verwarmen in een oven (niet bruin). Nadien het bier op de tarwevlokken gieten en deze 1 nacht laten staan. Dit toevoegen aan het begin van de kneding.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
8 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling. Inclusies toevoegen aan het begin van de kneding.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
2 x 20 min. met een doorslag.
Afwegen
450 g
Bolrijs
20 min.
Opmaak
Zacht ontgassen en in een driehoek plooien. Indien afwerking met Puratos Décor Tijgerpapmix: 100 g Décor Tijgerpapmix mengen met 180 g bruin of donker bier en dit aanbrengen op de broden na het vormen. Nadien lichtjes bebloemen met roggebloem.
Eindrijs
1 nacht aan 5°C.
Decoratie voor het bakken
30 min. voor het bakken in het atelier zetten. Indien u niet met de Décor Tijgerpapmixwerkt, bebloemen en afwerken.
Oventemperatuur
Inovenen aan 240°C en onmiddellijk laten zakken naar 230°C.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.